Wat kan Rob voor u doen?

Schilderdiensten

Naast het schilderwerk, heeft Rob Schepers Schilderwerken ook nog andere specialisaties waar u zijn hulp voor in kan schakelen.

Glas zetten

Naast het zetten van het glas, zorgt Rob Schepers Schilderwerken er ook voor dat de sponning goed en schoon is en voorzien van grondverf. Dit bedrijf acht het noodzakelijk dat de kwaliteit van het raam goed moet zijn, zodat het glas goed gezet kan worden. Deze werkzaamheden zijn inbegrepen in de
prijs die gerekend wordt.

Houtrot reparatie

Houtrot in het hout is vervelend en voor de levensduur van het schilderwerk is het belangrijk dat dit eruit gehaald wordt. Ook hiervoor kan je Rob Schepers Schilderwerken inhuren om dit vervelende klusje voor je op te lossen. Zij zorgen er voor dat alles tot aan het gezonde hout is weg gefreesd en dat het gezonde hout niet wordt aangetast. Daarna wordt alles geschuurd, gemoduleerd en afgewerkt.

Naast de vakspecialisaties, noemt Rob Schepers Schilderwerken de organisatie van het bedrijf ook een specialisme. Zij merken dat er vaak bij andere bedrijven onrust kan ontstaan over prijsafspraken of tijdindicatie. Dit schilderbedrijf neemt deze onrust weg en geeft u volledige inkijk in factuur en andere afspraken.

Onderhoud

Door het speciale onderhoudsplan van Rob Schepers Schilderwerken weet u zeker dat uw huis en zijn omgeving de aandacht krijgt die het verdient. Met dit unieke plan verzekert u uzelf dat het nodige onderhoud op tijd uitgevoerd wordt door een betrouwbaar en kundig bedrijf.

Niet door vooraf gemaakte afspraken of contracten, maar met een op maat gemaakt plan zorgt Rob Schepers Schilderwerken voor de onderhoud van uw huis. Echter wordt dit plan niet gemaakt voor u, maar met u. U bepaalt wat uw huis nodig heeft, want wie weet beter dan uzelf in wat voor staat uw huis verkeerd? Rob Schepers Schilderwerken geeft advies over werkzaamheden die nodig zijn zodat uw huis er altijd tot in de puntjes verzorgd uit ziet. Wanneer en welke klussen er worden uitgevoerd, dat is aan u. Dit bedrijf kan veel voor u betekenen en biedt een groot aanbod aan werkzaamheden die bij u en uw huis passen.

Uw huis wordt bekeken door Rob Schepers Schilderwerken, waarna een deskundig en vrijblijvend advies wordt uitgebracht, hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. U bepaalt of het onderhoud noodzakelijk is en binnen welke termijn u dit nodig acht.

Wilt u meer informatie over wat Rob Schepers Schilderwerken voor uw huis kan betekenen? Neem dan contact op zodat we u advies op maat kunnen geven.